Deputatul Petru Movilă, scrisoare de mulțumire pentru oficialităţile sud coreene ce au trimis în România kit-uri de testare pentru Covid-19

Recomandat Deputatul Petru Movilă, scrisoare de mulțumire pentru oficialităţile sud coreene ce au trimis în România kit-uri de testare pentru Covid-19

Parlamentarul ieşean Petru Movilă a ţinut să le mulţumească public autorităţilor din Coreea de Sud prin intermediul ambasadorului Republicii în România, Excelența sa Kim Yong – Ho, dar şi companiei Bioneer, pentru kit-urile şi echipamentele trimise în ţara noastră. Sud coreenii au livrat aceste echipamente statului român pentru lupta împotriva pandemiei cu Covid-19, iar parlamentarul ieşean a ţinut să le mulţumească oficialilor din Coreea de Sud.

„Prin această scrisoare de mulţumire ne exprimăm gratitudinea şi recunoştinţa pentru demersurile complexe întreprinse de Republică Coreea pentru sprijinirea firmei noastre, şi implicit a întregului popor român, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Suntem onoraţi să vă transmitem un mesaj de adânca apreciere pentru colaborarea impecabilă care a contribuit la aducerea în România a materialelor şi echipamentelor atât de necesare pentru combaterea pandemiei.

Excelența Voastră, ne folosim de această cale pentru a vă asigura de toată disponibilitatea şi deschiderea faţă de Republică Coreea şi de a adresa o sinceră invitaţie în
România, în judeţul Iaşi, la sediul firmei noastre, pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de solidaritatea de care aţi dat dovadă. Suntem convinşi că aceasta invitaţie va contribui la o dezvoltare mai armonioasă a colaborării dintre ţările noastre, atât pe plan economic cât şi cultural.

Vă rog să acceptaţi, Domnule Ambasador, expresia înaltei nostre consideraţii”, se arată în scrisoarea trimisă de deputatul ieşean.

Ultima modificareMiercuri, 08 Aprilie 2020 12:24

Bottom