Consilierul judetean PMP Adrian Acostoaiei: apel la solidaritate în lupta împotriva coronavirusului!

Recomandat Consilierul judetean PMP Adrian Acostoaiei: apel la solidaritate în lupta împotriva coronavirusului!

''La ultima întrunire a plenului Consiliului Judeţean am anunțat public, că îmi donez indemnizaţia de consilier judeţean către Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” pe întreaga durată a crizei epidemiologice. Mâine, la prima oră, voi face solicitarea scrisă la CJ să vireze indemnizaţia aferentă lunii martie, direct în contul spitalului. La fel se va întâmpla până când vom trece cu bine peste ameninţarea coronavirusului.

Pe lângă activitatea constantă de consilier judeţean, prezenţa şi votul în şedinţele de Consiliu Judeţean, inclusiv pentru achiziţia de materiale, echipamente, aparate Real Time PCR pentru depistarea pacienţilor cu coronavirus, cred că trebuie să ajutăm cadrele medicale prin toate modalităţile posibile. Pentru că, fără să ajutăm spitalele, nu avem nicio şansă să trecem cu bine peste această pandemie. Doar cu respectul şi aprecierea noastră, medicii nu pot lupta cu mâinile goale cu acest virus. Le trebuie măşti, mănuşi, dezinfectanţi, etc. Fiecare leu donat înseamnă că le oferim mijloacele necesare ca să lupte. Ȋi protejăm pe ei ca să ne facă bine pe noi.

De aceea, fac apel la toţi consilierii judeţeni să ajute unităţile medicale din subordinea Consiliului Judeţean, nu doar din postura de consilier judeţean ci şi ca simpli cetăţeni. Donarea indemnizaţiei de consilier judeţean, până ce ultimul român se va vindeca de coronavirus, este cel mai simplu gest de umanitate şi ajutor reciproc.

Uniţi vom trece cu bine peste orice obstacol!'' a precizat Consilierul judetean PMP Adrian Acostoaiei pe pagina de facebook

Bottom